• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Radio do max 300zl

Reakcji
0
Jako ze mam przeznaczony maly fundusz na radio do nowego nabytku jakim jest 200SX S13 z 1990r chcialem sie podpytac jakie wybrac by ladnie sie komponowalo z srodkiem (srodek caly seryjny jest) ?
Na czym mi zalezy ? by mialo CD, AUX IN (najlepiej z tylu w mini iso) oraz wyjscie na wzmacniacz niskopoziomowe (najlepiej przod i tyl ale jedno tez ujdzie) i by nie odstraszalo jakoscia dzwieku jak moje poprzednie Blaupunkta SD27.
Kwota do 300zl nie koniecznie nowe.

Beckery, np. Traffic Pro i Mexico pro, mają odtwarzacz CD, wejście Aux(w iso C3 bodajże) i 2,5 pary wyjść RCA(te 0,5 pary to wyjście mono do suba, z możliwością osobnej regulacji). Do tego brzmią znacznie lepiej od wspomnianego blaupunkta.

Powrót