• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Radio jvc kdx 330bt

Reakcji
0
Cześć, mam problem z radiem. Otóż mam radio JVC kdx 330bt i nie działa mi wejście usb, niby świeci i wszystko jest sprawne, ale nie odtworzy pendrive. Próbowałem różne pendrivy, ale nie działa i tak. Dałem radio do elektronika i stwierdził, że gniazdo jest ok, ale soft trzeba zmienić lecz to radio nie chce przyjąć nowego softu. I tak zostało i się poniewiera a szkoda bo naprawdę fajnie gra, ale jedynie z auxa i radia. Czy macie jakieś pomysły jak ogarnąć to radio?

Pozdrawiam

Właśnie ja nie próbowałem się z tym bawić bo byłem przekonany, że po prostu gniazdo jest uszkodzone. Ale skoro to wina softu spróbuje jakoś reanimować to radio. Właśnie widziałem, że jest sporo opcji do regulacji dźwięku łącznie z ustawianiem trybu wybierając np tweetery, woofery i ich średnicę. Z auxa puszczałem muzykę i byłem w szoku jak to gra w porównaniu do seryjnego radia. Poza tym dużą różnice zauważyłem, że po podłączeniu odtwarzacza mp3 do tego radia za pomocą aux, jakość i dźwięk był nieporównywalnie lepszy niż przy podłączonym telefonie.

Powrót