• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

radio: LG LAC3800R czy Pioneer DEH1020e ?

Reakcji
0
jak za taką cene chcesz mieć co zagra to raczej używki, raczej pod uwagę bierz liczbę wyjśc, sterowanie subem itp, bo za 300 parę zł to wszystko gra niestety tak samo - sprawdzałem osobiście :)

No to jak szukasz jakosci to omijaj nowiuskie radyjka ze swiecidelkami i szukaj beckera :D
Na allegro za 300 zl mozna juz cos znalezc.
Pozdrawiam!!!

zapomniałem dodać że chciałbym wydać ok 220 pln co przy wspomnianych radiach jest możliwe i zależy mi na aux-ie. Na allegro w tej półce cenowej nie ma używek z auxem a jakoś peying czy inne boschmany mnie nie przekoują jak np. deh1020e

ja ze swojej strony moge polecic radia kenwood mialem stycznosc z modelami w tej cenie i uwazam ze graja calkiem spoko . Nie jest to oczywiscie super rewelka ale napewno lepsze od wiekszosci lg buszmenow itp

Powrót