Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja za niecałe 200zł kupiłem na Allegro Easy Touch EC-37310-Mirage , bardzo symaptyczne radyjko , bdb jakość dźwięku (zważywszy na cene), ma USB , odtwarza MP3 .
A ja wolalbym zebyscie mowil na temat a nie schodzili gdzies w bok
napisalem wyraznie ze nie potrzebuje a wiec i nie uzyje nigdy tych smiesznych dodatkow typu MP3, WMA, SD/MMC, USB, Bluetooth, wiec takie propozycje sa mi zupelnie zbedne.
Nie napisaliscie czy te radio co na koncu podalem uszlo by czy raczej szumiacy badziew to bedzie
[ Dodano: 2009-05-01, 18:00 ]
Czyli raczej ne znajde tu juz zadnej odpowiedzi?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.