• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

radio samochodowe do 300 zl .. help

Reakcji
0
Witam. Potrzebuje radia samochodowego do mego audi a4.
Wymogi jakimi sie kieruje:

-czysty ladny dzwiek
-odtwarzacz mp3
-zdejmowany panel
-bardzo mile widziane czerwone podswietlenie : ]

macie jakies propozycje ?

UWAGI MODERATORA
soulfly, potrafisz czytać ?
wiesz w jakim dziale założyłeś ten temat ?
Przenoszę...
Tym razem, następnym razem będzie warn !

Ani nie podałeś progu cenowego....

Pioneer, JVC, Kenwood, Alpine, Nakamichi, Clarion... do wyboru do koloro i szukać się nie chce :twisted: :twisted:

Warg napisał:
a w tytule co masz ? jest próg cenowy

Kurcze śpię jeszcze czy co. :)

Pioneer DEH 2100 UB troche więcej niż 300 zł bo sam mam takiego.
Szukaj po Allegro najlepiej albo jedź do EURO.. lub tego dla idiotów (nie dla idiotów) i tam odsłuchasz na bieżąco :) i popatrzysz na ceny :)

Kenwoody też w tych cenach są .. a jak nie to używka :)

Omijaj z daleka LG niby wszystko gra ale ciągłe problemy z panelem wyświetla co chce itp... dałem za nie 300 w euroagdrtv...

mihas66 napisał:
Omijaj z daleka LG niby wszystko gra ale ciągłe problemy z panelem wyświetla co chce itp... dałem za nie 300 w euroagdrtv...

może po prostu masz wadliwy egzemplarz?
podaj może serię, jak już masz ochote pojeździć po LG.

kiedyś można było takie stwierdzenia mówić, bo były lepsze i gorsze marki, obecnie wszystko opiera się o numery egzemplarzy i serie sprzętu, niż o konkretne marki

W tym budżecie to kenwood brzmieniowo wypada najlepiej.

Z używek warto poszukać np. JVC SH99R.

Przepraszam adminie za umiesczenie w zlym miejscu :).. zarecony dzis jestem : P

posluchalem waszych rad.. odrzucilem lg .. moim upodobaniom sprostaly tylko 2 modele
jvc i kenwood .. jednak ze wzgledu ze model jvc wydawal sie wyzszy to jego wzialem.. a jest to :

jvc kd-pdr51 .. 270zl z przesylka gratis , uzywany w idenalnym stanie z gwarancja, wszystykimi dodatkami itp.

Mam nadzieje ze wybralem dobrze .. dzieki za pomoc :)

Powrót