Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kolego proszę o argument dlaczego?cudny90 napisał:TO JEST ZŁY POMYSŁ
cudny90 napisał:PS: Jeśli ktoś mi podeśle na maila projekt tej naklejki na rejestrację w wektorze to mogę forumowiczom tutaj uwypaśnić ją![]()
![]()
cudny90 napisał:LuSzTi, spokojnie.
Przesłałem Ci wektor przerobiony z automata, bo nie miałem zbyt dużo czasu na zabawy w corelu.
Dużo się nie napracowałeś przerabiając logo diyaudio bo nie jest skomplikowane.
Zaproponowałem takie ulepszenie projektu naklejki bo widzę, że tu każdemu inna wersja się podoba.
Dzięki, że wrzuciłeś plik w wektorze - zajmę się tym w weekend, bo w piątek mam ważnego kolosa zaliczeniowego i muszę kuć - no cóż, życie.
Pozdrawiam, Adam.
LuSzTi - chciałeś wycinać tylko to co białe na ploterze i przenosić te kawałeczki na folię przezroczystą? Wg mnie to kiepsko będzie wyglądać ... Tak znaki drogowe robią, a przy takiej wielkości jak paseczek pod rejestrację to będzie raczej lipnie wyglądało, chociaż nie wiem. W każdym razie mojego projektu się nie da przez to kółko z napisem diy w tle, można to wywalić i wtedy będzie się dało ( tak myślę ) w sposób o jakim myślał LuSzTi.