• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

lklukasz napisał:
ze jak pegelmesser, "odzywa" sie do kurira tak jak na forum to sie nie dziwie
Kurierzy a poczta to inna bajka. Chociaz jedni gorsi od drugich, kurierzy albo nie dzwonia a pocztopseudopaczkarzolistonosze awiza nie zostawiaja, potem jake za tydzien na pcozte a tam 5 przesyłke, juz nie raz odsyłali do nadawcy bo lezaly u nich ponad 2 tygodnie - wtedy odsyłaja. paranoja.

Do mnie również ramki dotarły. Bardzo dobra jakość wykonania, ale niestety jedna pęknięta :( W najcieńszym miejscu - lewy dolny róg. Są już założone i pęknięcia nie widać, ani nie przeszkadza.

[ Dodano: 2010-11-20, 14:42 ]
Jak będziecie widzieć gościa w sejczku, stojącego w korku na alejach w krakowie z ramkami diyaudio, to możecie zagadywać :D ha ha

hehe :mrgreen:
dobry pomysl
szkoda, ze tak malo sie sprzedalo
ale moze warto
jak zobaczycie jakis samochod z forumowymi ramkami, robcie zdjecie, zakryjcie numery, wklejcie na forum i pozdrawiajcie :razz:

cudny90 napisał:
Do mnie również ramki dotarły. Bardzo dobra jakość wykonania, ale niestety jedna pęknięta W najcieńszym miejscu - lewy dolny róg. Są już założone i pęknięcia nie widać, ani nie przeszkadza.

celowo ramki zostały przeze mnie złożone żeby nic się nie stało, widocznie Poczta Polska jest w stanie wszystko uszkodzić...

Pogromca mitow, chciałbym, no może do momentu pierwszego tankowania :lol:
Ale warczy solidnie i puszcza chmury,jak traktor, 1.9TD :mrgreen: :mrgreen:

do mnie tez dotarly
ale mam watpliwosci... zaraz przejze temat i napisze

[ Dodano: 2010-11-23, 11:33 ]
jednak wszystko OK

a ja jeszcze nie zalozylem bo ciagle deszcz pada i jest mokro
a drugi samochod mi rozbili na parkingu :evil:
baba rozwalila w niedziele 5 samochodow :shock:

pegelmesser, wyprzedzala z prawej strony parkujacego sasiada. Skrecal w prawo w miejsce parkingowe. Odbila sie od niego, uderzyla w zaparkowany samochod z prawej, pozniej stal moj a moj zatrzymal sie na przyczepie kempingowej nastepnego sasiada. A co ciekawe wszystkie samochody ludzi z jednej klatki :mrgreen: A dziewczyna od Pawla_Sz Kolobrzegu :wink:
A to, ze mi sie nie chce to nastepna sprawa :oops:

misiek88, dlaczego? Przeciez to zadnego z nas wina i nikt na to nie mial wpywu

btw: chcialem kupic jakis wzmacniacz, sprzedalem uni ale dzieki temu rozgladam sie za nowym zestawem cambridge audio wzmak plus cd :mrgreen:

heh mamy rozumiec ze samochod sprawcy wypadku mial polise u dobrego ubezpieczyciela,do tego pewnie doszło AC :)

[ Dodano: 2010-11-23, 23:11 ]
no ta kobieta byla sprawca wiec.... a ona tez jest wasza sasiadka zgadza sie ?? :>

Powrót