• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

misiek88, jak oc spawcy to juz ac nie mozesz wykorzystac
ona juz nie jest nasza sasiadka, napisalem wyzej skad jest

pisales cos o Pawła dziewczynie i troche namieszales a to chodzilo o ta kobiete ze to ona z kolobrzegu jest,co do AC niewiedzialem ze tak jest,wiekszosc kobiet niestety jezdzi bez wyobrazni i mamy pozniej takie skutki :)

[ Dodano: 2010-11-23, 23:31 ]
tzn chyba z koszalina jednak :P a piszac dziewczyna miales namysli dziewczyne sprawce wypadku tak??:P nie chodzilo o Pawła dziewczyne bo chyba mieszalem osobe trzecia:P

lklukasz napisał:
A dziewczyna od Pawla_Sz Kolobrzegu
pegelmesser napisał:
Pawel chyba z Koszalina w sumie jest.
a co tam drobne 40km roznicy :P

misiek88 napisał:
pisales cos o Pawła dziewczynie i troche namieszales
oojj nieeee!
moja dziewczyna tylko jeden wieczor siedziala za kolkiem i skasowala tylko drzewko :mrgreen:
na szczescie samochod zatrzymalo ogrodzenie sasiadow bo straty bylyby znacznie wieksze :P

Od ostatniej soboty od godziny ~12 również i ja dumnie promuję "nasze" forum ;)

Czarny karawan na trasach Wadowice-Bielsko-Kraków-Oświęcim-Sucha Beskidzka... jakby co :cool:

No i w końcu moje autko doczekało się nowych ramek (a właściwie wystarczyło wymienić tylko listewki) :)
"307" można spotkać najczęściej na trasie Katowice-Gliwice. Dziękuję i pozdrawiam.

ja bym wolal biale napisy na czarnej folii. ale niestety brak takich mozliwosci

---------- Post dodany o 17:29 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------

w zasadzie teraz tak przegladam te aukcje i moznaby zamowic czarne napisy na bialej folii

Załóż nowy temat, pokaż wzór naklejki, kolor, wymiary, cenę i będziemy dopisywać się do listy ;)
Myślę, że chętni znajdą się bez problemu.

wzor naklejek jest tutaj a cene mozna wyliczyc z aukcji (od 10-20gr/szt przy jednym kolorze)
a listy chetnych teraz nie bede robil bo bedzie zamieszanie

predzej sam to zamowie i bede sprzedawal to co zostalo zeby sie nie zmarnowalo ;)

Ja mam jeszcze 2 szt, muszę sprawdzić czy są całe...napiszę w poniedziałek.

Powrót