Nie na temat...
Sprawdziłem L22 nie furkocze. | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sprawdziłem L22 nie furkocze. | ![]() |
Fakt 5: Wiesz jakie są koszty i czas wykonania takiego projektu ?? W tym czasie mógłbym robić inne rzeczy na których bym zarobił
PS. To tylko część odpowiedzi na zarzut w moja stronę ze robię to dla Pieniędzy.Nie wiem co to ma do rzeczy
Yoshi_80 podsumowałeś temat idealnie i trafiłeś w sedno sprawy. 68 postów o niczym, bo jak na razie mamy tylko przedstawiony pomiar tweetera i nic więcej.
W sumie czytając twoją argumentację można zadać sobie pytanie, to po co to robisz? Jeśli ma to już być wspaniałomyślne i poświęcające się postawa dla tego forum to, po prostu rób bez bicia piany. Śledząc twoje wypowiedzi odnoszę trochę wrażenie robienia łaski z całego tego przedsięwzięcia.
Nie maż się, chłopaki nie płaczą. Rób swoje i dawaj dobry przykład. https://www.youtube.com/watch?v=3doOHc0xjok | ![]() |
apropo kiedy jakieś dalsze etapy z projektowania - będzie coś do dyskusji czy gotowy projekt? Jakby nie było narobiłeś smaku a konkretów nie ma.akt 5: Wiesz jakie są koszty i czas wykonania takiego projektu ?? W tym czasie mógłbym robić inne rzeczy na których bym zarobił
jak będzie to udany projekt to chętnie odkupięFakt 6: Głośniki które użyje w projekcie będę musiał sprzedać już jako używane lub zostawić na pracowni na wieczne używanie.
W sumie tak było, ale nie wydażyło się to bez powodu twoja wypowiedź PM o furkotaniu głośników doprowadziła do tego co można było odebrać jako ty byś miał coś do projektu Adama. Jeżeli nie to naprawdę nie wiem czemu poruszyłeś ten temat furkotania akurat tutaj (równie dobrze mogłeś napisać to samo, ale w spam poście czy założyć nowy temat w toolboxie(?) pt "głośniki z korektorem - furkotanie ze szczeliny" )To Ty na mnie naskoczyles, a nie ja na Ciebie. Mnie Twoj projekt nie interesuje, zadalem tylko proste pytanie
60 postów i 2gi tydzień szumu a do skończenia cholernie daleko. W takim tempie będzie 600 postów i 2 miesiące szumu. Żeby się na samym szumie nie skończyło
Dlatego wnioskuje o utworzenie też zamkniętych tematów "w trakcie budowy" (wyłączone publiczne komentarze)zostałem zresztą poproszony przez moderatora o utworzenie tego tematu