Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
- będą dostępne publicznie pomiary papierowych Daytonów od RS100 do RS180. A także tych metalowych dostępnych już bardzo długo. Będzie można samemu wysnuć sobie refleksje ![]() | ![]() |
Zacznijmy głośniki słuchać a nie katować bass testami ..... to bardzo prosta droga do zniszczenia zawieszeń głośników
ale dokładnie tak zrozumie Twoje słowa każdy amator który je przeczyta. Wystraszy się i .... . Ciekawe jak sprawdzić dopuszczalne wychylenie głośnika w czasie jego grania ?? suwmiarką ?? Jeśli amator posłucha twojej rady i sprawdzi przedobrzy z mocą i mu zafurkocze każdy głośnik ( ale on akurat będzie miał z korektorem fazy ) i co powstanie kolejny niepoparty niczym MIT. | ![]() |
Załóż osobny temat i tam eksperymentuj Sobie i udowadniaj. Ale proszę Cie Nie rób nieuzasadnionej antyreklamy projektowi który nawet jeszcze nie powstał | ![]() |
Nie masz się do czego przyczepić to piszesz
- I jak to zrozumie przeciętna nieogarnięta w temacie osoba ?? | ![]() |
a skąd wiesz ![]() rs225 - nic nie furkocze (właśnie słucham ) rs180 też nie usher 8948P też nie z tego co kojarzę l22 i l15, w15 , w18 seasa też były wolne od furkotania a przynajmniej nie zaobserwowałem ![]() audax hm170 też nie furkotał mimo budki 35l i sprej pracy jaką musiał wykonywać przez to ![]() fw146 nie wiem bo miałem go tylko jako średni . więc to furkotanie to raczej nie jest powszechna przypadłość ![]() | ![]() |
ale dokładnie tak zrozumie Twoje słowa każdy amator który je przeczyta. Wystraszy się i .... .
Ciekawe jak sprawdzić dopuszczalne wychylenie głośnika w czasie jego grania ?? suwmiarką ??
Jeśli amator posłucha twojej rady i sprawdzi przedobrzy z mocą i mu zafurkocze każdy głośnik ( ale on akurat będzie miał z korektorem fazy ) i co powstanie kolejny niepoparty niczym MIT.
Nie masz się do czego przyczepić to piszesz
Cytat Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Ciekawe czy te Daytony tez furkocza ze szczeliny magnetycznej...
- I jak to zrozumie przeciętna nieogarnięta w temacie osoba ??
a skąd wiesz![]()
rs225 - nic nie furkocze (właśnie słucham )
rs180 też nie
usher 8948P też nie
z tego co kojarzę l22 i l15, w15 , w18 seasa też były wolne od furkotania a przynajmniej nie zaobserwowałem
audax hm170 też nie furkotał mimo budki 35l i sprej pracy jaką musiał wykonywać przez to
fw146 nie wiem bo miałem go tylko jako średni .
więc to furkotanie to raczej nie jest powszechna przypadłość
więc to furkotanie to raczej nie jest powszechna przypadłość
Załóż osobny temat i tam eksperymentuj Sobie i udowadniaj. Ale proszę Cie Nie rób nieuzasadnionej antyreklamy projektowi który nawet jeszcze nie powstał
Ja bym się tak symulacji nie trzymał, one są tylko pomocą... Dobre pytanie ![]() | ![]() |
- Dziękuje Bardzo za szczerośćWybacz ze Ci nieswiadomie psuje interes