powiedzmy ze te fotki to sa jakis roczek wczesniej

jesli chodzi o suplementacje to jest tak, mam starych rodzicow, czyli : zre to co mu sie da, i tak wyprosilem kasze z mieskiem :-/ <sciana> (wiecie jak to ludzie starej daty:/) suplementow nie dostaje, mozecie sie sami domyslec dlaczego . Ja nie mam kasy na utrzymanie jedynie MOWIE kasza z mieskiem......... Teraz moja psina wyglada jak rasowy MAstiff, wiecie chyba jak on wyglada troszke taki misio,,,,,,,, i tak jakos przyszla mi ochota zeby sie nim zajac na dobre. Chodzi mi o utrzymanie psa w jaknajlepszym stanie na moje mozliwosci, Biegania ma duzo, zarcie takie jak widac :/ ...... poprostu nie stac mnie na suplemety :/ Z tego co widze to piesek jest chetny do zabawy tylko mu tusza nie pozwala( szybko traci ochote do zabaw z przemeczenia

) normalnie az mi go szkoda

Bawil sie z mojej girl <lol> psem ( malamutem ) ktory jak wiadomo jest stworzony do biegania, wiekszosc czasu dotrzymywal kroku ale potem poprostu nie wyrabial

, Martwi mnie jego stan i mysle sobie co zrobic zebyy go poprawic. Chodze na spacery , biegam z nim, ograniczam zywnosc i nie wiem co robic dalej ......

..........
PS. jakby ktos chcial jakies przepisy na psie smakolyki to sluze pomoca