• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rottweiler

A wystarczy prawy klawisz myszy na obrazku i wsio wiadomo.
No ale z rozmiarem to przeginka,obraz sie rozjeżdża.Czy nikt nie używa podglądu?

schmeichelsopot napisał:
Z rozmiarem to przesadziłem, może ustalimy jakiś standard ? 1024x768?

może by tak ogólnie na forum zrobić zasadę, żeby nie zapodawać większych obrazków niż np 800x600, bo taki się chyba optymalnie zmieści jak ktoś przegląda forum w rozdzielczości 1024x768.
Głównie limit powinien odnosić się do szerokości.

dzieki panowie za rady co do pieska, ale dzisiaj otrzymalem bardzo przykra i smutna wiadomosc. Moj kochany funfel zostanie uspiony z powodu jakigos cho....go nowotworu :(

Bylem dzisiaj na wystawie psow w Rzeszowie i musialem sobie poglaskac kazdego rottweilerka jakiego mialem w zasiegu reki :-/ Kuzwa gozej niz moje pierwsze rozstanie z Laska :/ :( A tak na marginesie, nie wiecie po ile teraz chodza te psy ?

na dworcu za 300zl bez rodowodu:P

zamiast kupowac suplementy i witaminy w tablewtkach lepiej dac do miski np z kasza warzywa np marchewke:P

schmielsopot mialem prawie identycznrgo psa tylko zdechl:P

mam pytanie:
czy zauważyliście w ostatnim czasie nasilenie występowania nosówki? bo w mojej okolicy kupa psów zdechła... mój Misiek też...
jakoś tak na wiosnę sie zaczęło i do teraz ciągle słyszę ze komuś tam pies choruje... :/
ostatnio rottweiler mojej dziewczyny też zachorował... :(

Powrót