Nie żartuj, ja się nie cofam na mechaniczny.Czas na nowy hamulec, lub przesiadka na mechaniczny.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie żartuj, ja się nie cofam na mechaniczny.Czas na nowy hamulec, lub przesiadka na mechaniczny.
marian, z tym hydraulikiem blokującym to pytanie, kiedy ostatnio wymieniałeś całkiem płyn
nie przesadziłeś z ilością płynu w układzie ?
rower a samochod to zupelnie inna konstrukcja!A odnośnie ilości płynu w układzie to popatrz sobie jak masz to na przykład w samochodzie zrobione, masz zaciski, masz pompę i masz zbiornik. Na zbiorniczku masz poziom min i max, a i tak układ działa.
niestety ale klamka zapada nam sie coraz bardziej! podczas uzytkowania tego nie widzimy... ale po wymianie klockow na nowe czuc to wyraznie!Poza tym, klocki hamulcowe się ścierają prawda, a płynu nie dolewasz po każdym dłuższym hamowaniu
Możesz rozwinąć myśl bo nie wiem jak przez całe 20-25 lat ludzie sobie radzili bez tarczówek nawet w zjeździe i np. na takiej Trans-Karpatii?z vkami to można podejść w słoneczny dzień, na niezbyt stromych zjazdach![]()
ten sam problem tyczy sie tarczowek! w zaleznosci od klockow roznie dziala na deszczuTo pojeździj vkami w deszcz...