stojak serwisowy zakupiony 
nie wiem jeszcze kiedy go uzyje ale mam

nie wiem jeszcze kiedy go uzyje ale mam

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nawet nie szukaj! za taka kase to bedzie tylko wygladalo a nie dzialalo :/( raczej nic z hamulcami hydraulicznymi nie znajde jej w takiej sumie )
Piasta z biegami (zwłaszcza jak miała by być pod 7 biegów + dynamopolecam poszukac z biegami w piascie. [ciach.. ]dynamo w piascie + oswietlenie![]()
wcale nie. te rowery taniejaPiasta z biegami (zwłaszcza jak miała by być pod 7 biegów + dynamo
piasta + jeszcze dobre oświetlenie to już będzie okolice całej ceny tego roweru ;-)
Mi się nie udało.. Chodź, walczyłem i proponowałem fajny lekki krosowy rowerek, dobry również na leśne trasy. Niestety, skończyło się właśnie taką kozą 17 kg kozą z przerzutkami w piaście. Teraz marudzi, ale nie chciało się słuchać to tak kończyMoze dam rade przekonac ją do gorala/
panowie, nic na sile
kobieta na rowerze miejskim wyglada duzo lepiej niz na goralu/crosowym
na miejskim kobieta ladnie wyglada w dowolnym stroju. czy to spodnica, czy dzinsy czy stroj sportowy. a na cross pasuje tylko stroj sportowy
no i koniecznie do kompletu koszyk na rower
polecam te wiklinowe![]()
Tu mamy piaste Rohloff:Reszty po prostu sie nie rusza jak by sie trafil z kardanem calkiem nic przez sezon nie trzeba dotykac..