• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rowery i akcesoria

W sobote szykuje sie nocna masa krytyczna... Mialem na to wielka ochote ale znowu nie pojade ;(
Dzisiaj rano jadac do garazu mialem maly wypadek. Wjezdzajac na parking nie wychamowalem przed wyjezdzajacym samochodem... Niestety wgniotlem pani tyl focusa :/ ale spokojnie - rower caly ;) moje biodro niestety nie do konca. Dojechalem do garazu i nie bylo zle. Ale w domu boli coraz bardziej :/

Za te pieniądze kupiłbyś jedynie marketowy rowerek ewentualnie. Wg mnie dobry zakup. A jak felgi są wycentrowane, przerzutki i hamulce wyregulowane, to się tylko radować z zakupu. No i jeździć.

ciekawe czy jumany

Nie wiem czy jumany czy nie, gość sprzedaje sporo rowerów na Allegro, wysyła ja z Niemiec, tamtejszy ma też adres w adresie konta bankowego.

Rowerek dziś przyszedł, w bardzo dobrym stanie, wyregulowany, zadbany. Jedynie muszę dopompować oponki i w sumie można jechać. Jak na 28 cali i cenę zakupu to wydaje mi się, że bardzo dobrze. Ja jestem mega zadowolony, bo przesiadam się jeszcze z roweru kupionego na komunię....czyli kupionego prawie dwie dekady temu :)

Nie wiem czy jumany czy nie, gość sprzedaje sporo rowerów na Allegro, wysyła ja z Niemiec,

Właśnie dlatego wyraziłem taką wątpliwość. Choć z drugiej strony nie ma podstaw podejrzewać każdego sprzedawcy licytującego przez Allegro o zbywanie przedmiotów z kradzieży.
Jednak w miarę mozliwości warto na takie sprawy zwracać uwagę, żeby zadowolenie nie skończyło się oskarżeniem o paserstwo.

Ostatnia edycja:
Dlatego ja kupując na allegro rower wydrukowałem sobie ogłoszenie i całą korespondecję ze sprzedającym. Tak dla spokoju sumienia

Cena nie jest zła za Cube - tylko zależy co tam siedzi dokładnie, bo mogą być podmienione tarcze na słabszy model, albo amor też z niższej półki wsadzony. Czasem sprzedawcy robią taki "downgrade".

Powrót