Dobrym tego przykładem tego jest stary poczciwy PANARACER DART I SMOKE. Opony dobre na cięższe warunki terenowe.
Z tej firmy nie polecam MegaBlastera, bardzo słaba opona.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dobrym tego przykładem tego jest stary poczciwy PANARACER DART I SMOKE. Opony dobre na cięższe warunki terenowe.
przeczytalem recenzje, cena zachecajaca. niestety odradzaja te opony bo tanie continentale podobno sie sypiapomyśl jeszcze o oponach continental, np RACE KING.
Race King to raczej nie tanie oponki, co to znaczy sypią się? ja słyszałem że po prostu szybko się zużywają, więc zakupiłem konkurenta maxxis crossmarkprzeczytalem recenzje, cena zachecajaca. niestety odradzaja te opony bo tanie continentale podobno sie sypia
Orientujecie się w starych ramach rowerowych? Konkretnie chodzi o rozmiary (szerokość) tylnych piast między nakrętkami kontrującymi. Potrzebuję założyć piaste z 6 lub 7 trybowym wolnobiegiem shimano do ramy która ma rozstaw tylnego widelca ok. 112mm.