• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rozumiecxie kobiety

Dobre pytanie. Czasami to tak sobie myślę, że w pewnych sytuacjach kobiety postępują wbrew jakiemukolwiek racjonalnemu zachowaniu według toku myślenia mężczyzny oczywiście.

one same tego nie rozumieją a my mamy je zrozumieć?? na kobiety trzeba uwazać pilnować je a przy okazji pilnować siebie.... ot cala filozofia nie staraj się zrozumieć zaakceptuj a jak nieakceptujesz to zmień :P

panowie zrozumiec kobiete to tak jak by pojac czemu kula zeimska jest okrogla a nie kwadratowa np.

a po co ty sie zastanawiasz dlaczego kobiety postepuja tak albo inaczej moze to niech one zaczna sie zastanawiac nami ...a zadna tego nie robi.

kiedyś znałem pewną niemkę, kompletnie jej nierozumiałem ;)

racja , poco lamentować nad tym ze stoimy wyżej w rankingu myślących niż kobiety, on nad facetem nigdy płakać nie będa =]

a kurwa sluchajcie tego sorki za przeklenstwa ale sie nie da inaczej, kolezanka od 3 miesiacy mowila mi ze pujdzie ze mna na 100-dniowke i dzisiaj mi powiedziala ze nie idzie i nie podala powodu.. a niecaly miesiac do 100-dniowki.. zajebiscie....... kto zrozumie kobiety chyba one same sie nie rozumia

szefie, mój koleś pojechał po kumpele z która miał iśc na studniówke a okazało się że wieczorem wpadły do niej kolezanki które o niczym niewiedziały i wyciągneły ją na balety ;] co byś wtedy zrobił , on pojechał sam , masz jeszcze dużo czasu wiec zaprośc inną, napewno sie jakaś zgodzi ;)

juz mam jedna kandydatke :P ale najgorsze jest to ze ja cos czulem do tej dziewczyny i mnie tak zrobila :(

reoddai napisał:
a kurwa sluchajcie tego sorki za przeklenstwa ale sie nie da inaczej, kolezanka od 3 miesiacy mowila mi ze pujdzie ze mna na 100-dniowke i dzisiaj mi powiedziala ze nie idzie i nie podala powodu.. a niecaly miesiac do 100-dniowki.. zajebiscie....... kto zrozumie kobiety chyba one same sie nie rozumia

zawsze zostaje agencja tam nikt niczego nie odmawia ;)

zgadzam sie z Budzikiem :) olej już ją i koniec!! wiadomo to trudne ale cóż tak trzeba!! pokaż jej kto tu rządzi!! :)
TatoTurbo heh dobre :D <lol2> heheh[/b]

reoddai zawsze mozesz cos na studniówie wyhaczyć :D

aryan to weż się za młodsze :)
A kobiety twierdzą że to my jesteśmy tacy tępi że nie potrafimy zrozumieć tak prostych istot.
reoddai powód jest pewnie taki że zaprosił ją inny koleś, więc posłuchaj rady Tato Turbo, wcześniej stosując się do wskazówek Budzika.
PS. Kiedyś mój syn nasikał na sąsiada z dołu bo zapomniał się że jest na tarasie, a do kibla daleko (wakacje w ośrodku). Oj była awanturka...

hehe kto wie pokom odziedziczył takie zachowanie :P może zrobiłt ospecjalnie :)

a oświadczam ze mnie takia zabawy z moczem nie rajcują ani żadne podobne hehe :P

Powrót