• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Słuchajta Słuchajta ;]

Reakcji
0
Znalazlem super stronke ... nie wiem moze ktos juz na niej był ale co tam
http://www.visaton-bausaetze.de/ ponad 50 złotych róznicy ... albo i wiecej ... w porowaniu do polskic dilerów !!! ;] z tamtad mozna cała gromada zamowic głośniki a nie z danii czy z kas tam ... ;]

Byłem, widziałem, już dawno temu.
W porównaniu do Audio Components to żadna rewelacja. W porównaniu z polskimi sprzedawcami (czytaj: zdziercami) dalej są dużo lepsi.
W interesujących mnie kategoriach (Scan Speak, Eton, Morel) jest u nich drożej średnio o ok. 30 i więcej %.
Po dodaniu kosztów przesyłki (dużo większych w Audio Components) i tak Audio Components wypada lepiej.
Różnice nie są bardzo duże, ale i tak jest dużo taniej niż w Polsce !!
Nie dajmy się Akkusowi, Qba i innym !!!
Pozdrowienia

co za koles to on chyba to w zlocie liczy ... temu komu wychodzi drozej ;] a pozatym to racja NIE DAMY SIE POLSKIM ZDZIERCA czyli akkusowi ;] euro stoi po 4 zeta
ta strona jest lepsza bo na tej dunskiej chyba nie ma Alcone acustic !!!!!! ktore ja chcialem zamowic i jeszcze nie ma Focala ! ;]

taa...coś mi się nie wydaje żeby się chętni znaleźli na zakup za granicą...był wątek i umarł na off-topicu...i co?

ja planuje zakup Alcone acustic i focala ... i racze jeszcze pare rzeczy z tej strony jak ktos chce cos zamuwic ze mna to fajnie moze jakis rabaci bedzei a jak nie tao nie ... jak wolicie siano wydawac w polsce po 60 - 90 zloty wiecej to bardzo prosze !!

Odniosłem wrażenie że nic w nim się nie posuwa do przodu. Śledząc podobny wątek na podobnym forum - tam to idzie znacznie "żywiej"...

Przemek, Nie masz racji. Ja Paweł i jeszcze pare osób własnie czekamy aż nasz przelew dojdzie na miejsce :] ...wiec Ci co się naprawde zainteresowali dopieli swego. Przy okazji podziękowania dla Pawła za fatygę z tym wszystkim.

Powrót