• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sa na forum Maturzysci :D?

• Autor wątku Autor wątku Maxi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Tak jak w temacie:D? Jak tam przygotowania do maturki:D?
Jak swietujecie dzisiejszy dzien - koniec szkoly :D
Ja sie zaraz wybieram "utopic" szkolne smutki i pozegnac sie z klasa... oj sie bedzie działo :D

Oczywiście maturzyści są wszędzie. Ja ukończyłem technikum ze średnią 4,1 może nie są to najwyższe loty ale zadowolony jestem, a moja klasa najlepsza w nauce, najlepsza w sporcie, najlepsza w frekfencji, pełno dyplomów i pochwał :P a my dopiro o 18 się wybieramy szaleć w lesie:)

no proste ze sa;]
ja wlasnie byoem na piwku i koncze kolejne:P powoli juz mi sie kreci w glowie;]
a wieczorem jest imprezka u kolezanki z kalsy.
ps. fajne zdjecia mam z tego piwka;p (dlaczego oen wszystkie sie tak do mnie przytulaja?:>)
a tak w ogole to z czego zdajecie?
u mnei przygotowania tak jak widac;p (w konstrukcjach nowy sub;p)

Ło to ja sie swoja srednia nei chwale:P hehe:P
No ale tak to jest jak komus nauka do glowy nei wchodzi :P
Ja zdaje:
polski, angol, matma :)

Dobra lece na impreze :D

No właśnie ja przed maturą obiecałem sobie wstrzemięzlizość w zakresie nowych konstrukcji.

A z czego zdaję Polski, Angielski, Matematyka, Biologia.

Ale jak nie zdarzy się żadna wpadka to bedzie się działo :)

I ja też jestem :P
Ja imprezować będe za jakieś 3 godzinki :) Też będzie sie działo. Jeśli chodzi o mature: Polak, Angol i Mata (roz). Mam nadzieje ze wszystko pojdzie gładko i sprawnie choć przygotowań brak:D

Średnia: 4,53. Absolwent LO :P

Sporo nas tutaj :]
Ja zdaję polski, angielski, wos i gegre. Wszystko rozszerzone.
Średnia jako taka ale jestem zadowolony.
Imprezować z klasą bedziemy ale po maturze. :p

ja świętować będe po maturce - teraz jeszcze nie ma co :P
ang pol - podstawowy
chem fiz biol - rozszerzony

no jak nie ma co swietowac?
mamy juz wyksztalenie srednie;]
matura to co innego;) a slyszeliscie ze bez matury latwiej zostac poslem?;p
ja tak jak Takero.
ang pol - podstawowy
chem fiz biol - rozszerzony

Sami maturzyści!!! Zdolny rocznik jesteśmy więc bedzie dobrze. Ja Pol - podstawa, Mat, fiz i ang - rozszerzone. Pytanie do fizyków: macie jakieś fajne arkusze co to bym mógł sobie policzyć? Wszystkie z cke już wyliczyłem.

Ja się właśnie szykuje na ognisko :) oj bedzie sie działo :)
Ja też skończyłem w tym roku tachnikum średnia 4.13 nie jest źle :) i jeszcze pare oilimpiad niestety bez szczególnych osiągnięć :P

Na maturze zdaje polski podstrawowy, anglelski rozszerzony ale tylko pisemny no i matme rozszerzoną oczywiscie

Miłej zabawy :D

a dupa z ta matura... proste rzeczy to sa;]
pamietacie test gimnazjalny?:) to jest to samo;]

No i ja srednia 4,2. Absolwent LO. Zdjae polak anglik matma fiza. Tylko polski podstawowy. Ja narazie ucze sie tylko z matmy a z fizy to po matmie czyli bedzie 3 lata fizyki w 5 dni :]

to wyobraz sobie co by bylo gdybys sie tak intensywnie uczyl te 3 lata :D kurna gieniusz bys byl ;P

Matura kur... kiedy to było he he ;) to juz prawie 10 lat ;)
Uwe dobrze pisze matura to pikuś przy pierwszej sesji i kolejnych :D taka analiza matematyczna, mechanika, fizyka, to się człowiekowi po nocy śni i ma koszmary :P

Pozdro dla wszystkich maturzystów!

Powrót