• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sa na forum Maturzysci :D?

• Autor wątku Autor wątku Maxi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Maxi, jak tam udala sie imperka?;]
hehe ja wrocilem spacerkiem do domu po 5;p w miedzy czasie zawitalem na forum jeszcze;P
yhh cienko dzisiaj z nauka bedzie a mam dzisiaj zamiar zrobic redoksy i roztwory i zaczac czytac streszczenia ksiazek i genetyke zaczac;p taaaa;]

Impreza udana:D
Jeden koles na kregelni jakies sapy do nas mial ale obeszlo sie bez problemow :D - jak zobaczyl jakich znajmomych tam mamy to mu sie odechcialo konwersacji z nami :D

W domu bylem szybko bo przed 1... ale nie bylo zle :D

Potwierdzam, matura to pikuś :) U mnie na polibudzie (EiE-informatyka) 1/3 roku odpadła po pierwszej sesji a mature pozdawali na wysokim poziomie z matematyki i fizyki.

Witam

Polski
angielski(roz)
fizyka - a juz sie martwilem ze ze mna cos nie tak bo jako jedyny w szkole fize zdaje

eeee jaka nauka, a kto tu ma zamiar sie uczyc...:D

srednia sie chwalic nie bede bo kiepsko wypadnie...

31 pozytywnych ocen na swiadectwie!!!! kto ma wiecej??:D
2 wyroznienia za olimpiady....

dokladnie. ale ja polskiego i tak najbardziej sie obawiam bo przez 3lata kompletnie nic sie nie robilo...
biola to pikus a angielski to nawet szkoda slow;)
btw. slyszeliscie ze nauczyciele zakladaja organizacje ktore jada po nowej maturze?:P
mowia ze taki system lansuje tylko przecietnych, poteguje lenistwo itp glownie polski a zwlaszcza czesc ustna;p
wlasnie... sami pisaliscie prace?:P

ja nie mam wiele do pisania - 2 ksiązki, 2 ekranizacje ;]
udana i nieudana ;]
"ekranizacja jako nowe narodziny książki..."
;]

Co do angielskiego to sie zgadzam z kolegą mIKI szkoda słów a polski to nie bedzie tak łatwo przynajmniej dla mnie, a co do prezentacji to właściwie pisze sam z pomocą znajomych ale u mnie w klasie różnie to bywa ...

takero mam podobnie ale jedna ksiazke i 2 filmy

"film a jego literacki pierwowzor. omow i ocen wybrane adaptacje"

temat gotowy w 80% i oparty na "DIUNIE" - jezeli ktokolwiek w komisji bedzie to znal to ucaluje mu stopy...:D

a jezeli chodzi o angielski.... to sa u mnie tacy ktorzy sie tego obawiaja...:D

[ Dodano: 2006-04-30, 01:10 ]
michael86 mialem miec 36 ale niestety kilka pracowni wystepuje pod jedna ocena
oczywiscie nie licze religii i zachowania!!

Pawel S., moje 2 filmy:
"przedwiośnie" - nieudana ekranizacja - wiadomo :)
"żywot mateusza" wg "ptaków" Tarjei Vesaasa - bardzo udana ekranizacja :)
to jest dopiero offowe kino :)

ja tam bylem w kosciele nawet;p przeczytalem kika streszczen i tyle nauki;) dobranoc i powodzenia chlopaki;)
ps. fiza chemia to bedzie hardcore;)

Powrót