Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Maxi, jak tam udala sie imperka?;]
hehe ja wrocilem spacerkiem do domu po 5;p w miedzy czasie zawitalem na forum jeszcze;P
yhh cienko dzisiaj z nauka bedzie a mam dzisiaj zamiar zrobic redoksy i roztwory i zaczac czytac streszczenia ksiazek i genetyke zaczac;p taaaa;]
Impreza udana
Jeden koles na kregelni jakies sapy do nas mial ale obeszlo sie bez problemow - jak zobaczyl jakich znajmomych tam mamy to mu sie odechcialo konwersacji z nami
W domu bylem szybko bo przed 1... ale nie bylo zle
Potwierdzam, matura to pikuś U mnie na polibudzie (EiE-informatyka) 1/3 roku odpadła po pierwszej sesji a mature pozdawali na wysokim poziomie z matematyki i fizyki.
dokladnie. ale ja polskiego i tak najbardziej sie obawiam bo przez 3lata kompletnie nic sie nie robilo...
biola to pikus a angielski to nawet szkoda slow
btw. slyszeliscie ze nauczyciele zakladaja organizacje ktore jada po nowej maturze?
mowia ze taki system lansuje tylko przecietnych, poteguje lenistwo itp glownie polski a zwlaszcza czesc ustna;p
wlasnie... sami pisaliscie prace?
Co do angielskiego to sie zgadzam z kolegą mIKI szkoda słów a polski to nie bedzie tak łatwo przynajmniej dla mnie, a co do prezentacji to właściwie pisze sam z pomocą znajomych ale u mnie w klasie różnie to bywa ...
"film a jego literacki pierwowzor. omow i ocen wybrane adaptacje"
temat gotowy w 80% i oparty na "DIUNIE" - jezeli ktokolwiek w komisji bedzie to znal to ucaluje mu stopy...
a jezeli chodzi o angielski.... to sa u mnie tacy ktorzy sie tego obawiaja...
[ Dodano: 2006-04-30, 01:10 ]
michael86 mialem miec 36 ale niestety kilka pracowni wystepuje pod jedna ocena
oczywiscie nie licze religii i zachowania!!
Pawel S., moje 2 filmy:
"przedwiośnie" - nieudana ekranizacja - wiadomo
"żywot mateusza" wg "ptaków" Tarjei Vesaasa - bardzo udana ekranizacja
to jest dopiero offowe kino
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.