• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sa na forum Maturzysci :D?

• Autor wątku Autor wątku Maxi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
w poniedziałek musze coś wydukać przed komisją.
ja we wtorek ;p

Shiver napisał:
mieliśmy tak świetnie nagłośnoną sale że jak siedziałem na samym końcu to słyszałem tylko pogłos
Jak naprawde źle Ci pójdzie to zawsze mozesz sie odwołać.
Też sie bałem o nagłośnienie sali gimanstycznej w której pisałem mature (próbna pisałem na o wiele mniejszej auli z niskim podwieszanym sufitem i tam było elegancko), ale jak zwykle chłopaki z Elektryka podołali ;p

krzyhoo9 napisał:
no a ja z niemca ustnego 11/20 punktów i jestem zadowolony do tego się najbardziej się obawiałem
fajnie CI, już po ;) ja mam 20maja ustny, aż strach sie bać :/

Kwestia tego nagłośnienia była dość śmieszna gdyż z tyłu (tam gdzie ja siedziałem) również były kolumny jednak były tak słabo wysterowane że tworzył sie efekt tego typu: dźwięk z frontów był opóźniony względem tyłów (było to słyszalne) i na to nakładał sie pogłos sali...koniec końców niezła kaszana sie zrobiła :D Gdyby tyły były głośniejsze to może coś bym zrozumiał a tak to wybór odpowiedzi przypomiał bardziej sudoku niż rozumienie ze słuchu. O tym odwołaniu już myślałem, jednak wtedy chyba cała sala musi poprawiać?
Ja mam ustny z angilka 21 maja ;) Chodź w sumie sie tym nie przejmuje, to raczej formalność.

ŁukaszN napisał:
Shiver napisał/a:
Chodź w sumie sie tym nie przejmuje, to raczej formalność.
Formalność formalnościa, ale jakoś respekt ogromny czuje :D

też miałem respekt ale po wejściu od razu luzik. milutka komisja (dwie ładne, młode panie) :grin:

to kto jutro pisze niemiecki? :) cos czuje ze nie podolam.... przyszykujcie sie na list formalny bo na 99% bedzie wlasnie taki

A jako dodatkowy co zdajecie :?: Ja rozszerzoną geografię w piątek :D Co do polskiego to porażka, wolałbym potop, coś Nałkowskiej, Borowskiego itp a nie mi tu z Lalką wyskoczyli hehe. Angielski to myślęże w miarę poszedł :) Powodzenia i życzcie mi szczęścia 13 i 20 - ustny ang i pol. :D

na niemcu calkiem przyjemnie :) list prosty, ktorka forma tez, nie chce zapeszc ale cos czuje ze mi dobre poszlo :P

z języków obcych u mnie zawsze było strasznie.krótką formę napisałem a list tylko "liznąłem". ogólnie słabo to widzę.jedno szczęście że ustny zaliczyłem

ja tam mialem dzisiaj ustny polski :) za godzinke jade wyniki zobaczyc, i nastepne 30zl na paliwo....... zbankrutwac mozna :mad:

Heh, dokładnie...chodź moim zdaniem nieco bez sensu było to że w wersji rozszeżonej pojawiały sie takie same pytania jak na podstawowej.

naukę z matmy czas zakończyć ;) przejrzałem sobie kilka arkuszy i stwierdziłem że zadanka są banalne :mrgreen: szkoda czasu na to .... wole sie na ustny niemiecki poduczyć ;)

Powrót