• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sa na forum Maturzysci :D?

• Autor wątku Autor wątku Maxi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja wczoraj zaliczylem angik, jutro mam polski ustny a pracy jeszcze nie zrobilem :???:

"Boże daj mi, żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce" :mrgreen:

Właśnie jestem świerzo po Polskim ustnym. Prezentacje dosć dobrze powiedziałem, ale jak szanowna komisja zaczeła zadawać pytania to aż przyklękłem :mrgreen: o 18 jade poznać wyniki.

ja już mam wszystko z głowy prócz ustnego polaka (dokładnie za tydzień). praca jest ale przydało by się pouczyć a chęci brak. wolałbym lepiej jakieś kolumienki dłubać :wink:

Pawel S. napisał:
a gowniaz tez sie nie uczyl
ależ ja sie uczyłem :mrgreen: tylko na pytaniach poległem ;p Ogolnie całkiem dobrze poszło w naszej klasie, jeden typ miał nawet 19p no ale też było kilka osob po 6-9p

Ja tam tylko 10/20 z ang :( No ale zdałem w przeciwieństwie do 2 kolegów... tematy miałem c... ale jakoś poszło hehe Teraz "tylko" polski 20.05. godz 14

Za 16 i pól godziny będę miał ustny polski a jeszcze pracy nie mam :roll: nie chce mi sie tego pisać xD znacie jakieś motywację?

zeczywiscie prosta, nie zrobilem tylko zadania z trapezem, mialem kilka bledow w tych najprostrzych.... :/ na 60-80% licze

hardcorowo dzisiaj bylo, nie dosc ze na lekkim kacu to jeszcze do zeszytow zagladnelem dopiero o 6:30 rano :/

Mialem dziś polski ustny, i sądze ze jak na napisane pracy wczoraj i 2,5 godziny nauki jej, to 60% mnie satysfakcjonuje jak najbardziej :D miałem dziś gadane z egzaminatorami i mnie to uratowało ;) a więc mam wakacje ;P

niemiecki 16/20 :D a tak sie balem zeby to zdac.... teraz jeszcze tylko w srode infe rozszezona i luzik :)

pisze ktos jeszcze infe? bo mi przeniesli egzamin na 13:45, moze inni maja o 9 ? :mrgreen:

Powrót