• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sa na forum Maturzysci :D?

• Autor wątku Autor wątku Maxi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
"Informujemy, że wyniki egzaminu maturalnego będą ogłoszone 30 czerwca 2008 roku. W tym dniu uruchomimy serwis dla maturzystów umożliwiający dostęp do informacji o uzyskanych wynikach z egzaminu maturalnego." OKE Łomża

A ja jak narazie to nic nie wiem. Praca mnie tak pochłonęła że nie mam czasu kiedy pojechać le chyba będę musiał w piątek zajrzeć do szkoły bo coś czuje że oblałem polski (70% mojej klasy oblało :neutral: ). Ale trzeba myśleć pozytywnie. Papiery i tak już złożyłem do szkoły gdzie nie patrzą na świadectwo dojrzałość (chronię się przed wojskiem :wink: )

również zdałem, matma podstawowa 84%, zero przygotowań przed maturką :) jako jedyny w szkole zdałem informatykę rozszerzoną !! :P zdawało nas 3, dostałem 32% ale zdałem!! :D tamci mieli 26 i 18% :) jestem z siebie bardziej niż zadowolony :mrgreen:

A u mnie z klasy wszyscy zdali :P I w ogóle mam łebka w klasie co z matmy roszeżonej ma 98% :roll: Ogólnie mój średni wynik z pisemnej to 69% (o ile dobrze policzyłem :P ).

No i mam wyniki. 70% klasy oblało... ale nie ja! :grin: Wynik słabiutki bo rzutem na taśme ale zdałem, a to mnie cieszy.

przeciez to jest rownoznaczne :lol:
ja tez na poczatku wyklinalem babke od polskiego ze sie na mnie "uwziela" itp
a teraz jestem jej wdzieczny ze z najgorszego ucznia w pierwszej klasie wyciagnela mnie na 3. (trzeciego nie trzy :P ) ;)

No to Panowie, ja już jestem studentem :mrgreen:
Dostałem się na wydział elektryczny na Politechnice Białostockiej. Dobór kierunków odbędzie się dopiero po pierwszym semestrze, ale raczej wybiore Elektrotechnike ;)

Powrót