Niestety mam tylko zdjęcie monitorów w tle bo tego samego dnia były jeszcze mierzone:
Er18rnx
27tdfc
Tw29n

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niestety mam tylko zdjęcie monitorów w tle bo tego samego dnia były jeszcze mierzone:
Pytam tak dlatego że przerabiałem już u siebie 18tki i 16stki na tyle, w pełnym paśmie i bez i zasilane z osobnej końcówki mocy i tam poprostu jeśli chodzi o tył w kinie to są tam efekty i nie ma nic z niskich tonów dlatego nie widzę potrzeby dużych głośników tamOczywiście udostępnimy cały projekt.
Te będą znacznie bardziej uniwersalne niż OZ.
Szkoda MW13 na OZ i 100Hz, a poza tym zawsze można odciąć poniżej 100Hz na amplitunerze kina domowego.
Pytam tak dlatego że przerabiałem już u siebie 18tki i 16stki na tyle, w pełnym paśmie i bez i zasilane z osobnej końcówki mocy i tam poprostu jeśli chodzi o tył w kinie to są tam efekty i nie ma nic z niskich tonów dlatego nie widzę potrzeby dużych głośników tam
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Er18rnx
27tdfc
Tw29n![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Moim zdaniem ER18 jest taki na pół nie twardy nie miekki. Moim zdaniem uniwersalny. Ala ja już mocno do niego przyzwyczajony jestem.Kondrax napisz proszę coś więcej o Er18rnx. Poszukuję 18 w sensownej cenie, która zgrać może dynamicznie, z przyzwoitym zejściem i pier... na basie w układzie 3-way, oraz będzie czymś innym jak SS 18 [emoji3]