Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie chodzi o to ile osób słucha na raz, tylko co będzie słuchał jeden użytkownik po odbiciu dźwięku z kolumn od ścian, podłogi i sufitu pomieszczenia. Dlatego kierunkowość zawsze ma duże znaczenie, szczególnie w słabiej przygotowanych akustycznie pomieszczeniach.kwestia kierunkowości w przypadku kolumn do słuchania muzyki dla jednego uzytkownika jest drugoplanowa
czy stanie sie coś strasznego z zgraniem fazowym, bądź charakterystyką gdybym zaokrąglił górne i dolne krawędzie?
Tak postawione tylko na sztukę, zobaczyć czy wgl. grają [emoji16] Docelowo będą w innym pokoju.Nie, to bardziej wpłynie na charakterystykę (choć nie wiem czy w ogóle usłyszysz różnicę).
Dodam tylko, że jeśli słuchasz tych monitorów w takiej pozycji (tam gdzie stoją, a ty stoisz czy też siedzisz na krześle na wprost ich), to nie można tu mówić o zgraniu fazowym podczas takiego słuchania. Chyba że podłożysz pod monitor coś, co sprawi że wysokotonówka będzie celować w Twoje uszy.
Monitory bardzo fajnie tylko trzeba posłuchać w korzystniejszy warunkach. Tak na już to zaskakujaco fajny basik z tak małego przetwornika, wysokie bardziej podobają mi sie z wavecora. Ogólnie za tą kase super.Jak te monitory w porównaniu do 3 way ravena? I co to za wzmak ?
Do you have any axis / off axis measurement that you can publish?
Witam czy w zamieszczonej liście elementów nie ma błędu? Wedle schematu jest 0,33 uF (w obwodzie niskotonowego) zaś w zestawieniu kondensator 0,22 uF. Pytanie która wartość jest poprawna? Bo jest to rozbieżność na poziomie 33% wartości elementu. Prosił bym o informacje, bo jestem na etapie finalizowania zamówienia.
Pozdrawiam