Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak ktoś nie pomierzył głośnika to takie właśnie ma wnioskiA pewności nigdy nie ma, że głośnik ma fabryczną wadę jeśli się go nie pomierzy.. Nawet jeśli nie pływa rezonans między 6 a 8kHz.
Widzę, że teraz nastały takie czasy, że jak się przepali jeden z głośników to trzeba robić nową zwrotnicę po jego wymianie ![]() Rozumiem że trzeba dążyć do doskonałości, ale nie przesadzacie trochę? W takim razie te wszystkie projekty w dziale "projekty", można o kant obić... | ![]() |
Tak czy siak trzeba tych kolumn posłuchać, co nam zamiar zrobić żeby porównać W22 z L22 i Scana z Morelem.
Są na rynku wtórnym wcześniejsze wersje które mają niżej rezonans .To, że Yoshi nie trafił na egzemplarz odbiegający od karty katalogowej nie znaczy, że takiego zjawiska nie ma.
Problem w tym że u Ciebie kolumny te mogą zagrać wybitnie a u kolegi w domu już niekoniecznie.....Tak tworzą się mity o dobrych i złych kolumnach.....Akustyka pomieszczenia,odpowiednia elektronika tworzy całość....te same kolumny w innym pomieszczeniu i z inną elektroniką zagrają zupełnie różniePrzyjedź w niedziele do mnie to przekonamy się czy podpasuje Ci to co ja mam teraz...