• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Scan Speak 15w + R2904

Reakcji
0
Poszukuję projektu do głośników Scan Speaka 15W + R2904 celem przetestowania kilku konfiguracji. Zwłaszcza interesuje mnie pomysł na zwrotnice. Jeśli ktoś spotkał by się proszę o podesłanie jakiegoś linka. Szukałem lecz niestety ciężko mi znaleźć szpilkę połączoną z 15W.

Dokładnie to jest to samochodowa pochodna 4531G00 czyli TEC LS155. Wiem, że to troche zamotane ale jestem w trakcie testów na obudowach testowych, szukam jakiegoś pomysłu na "testowe zwrotki", potem dopiero przyjdzie czas na pomiar i docelową budę.

Nie, to z mojej kolekcji przyszykowanej do montażu w aucie, jednak koncepcje się zmieniły oraz zainteresowania tak więc jestem w fazie testów domowych :)

Powrót