• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Scan Speak Discovery 26W/4558T00-18L Closed

Reakcji
14
Takie cudo kupiłem,docelowo ma wyladować w samochodzie i mama zamiar upakować go w obudowie po Intertechniku-18L netto.Czy się uda-jeszcze nie wiem.Pytanie czy mu nie będzie "za ciasno",nie koncentruje sie na zejsciu bo kabina mała,oczekuje raczej szybkosci.Może ktoś coś podpowie zanim cos na psoce.

Oj nic się paniska na tym forum nie zmieniły mimo że na pysk pada.Symulacja to tylko symulacja a tu bardziej chodzi o to czy ktoś miał ten głosnik i coś może z praktyki podpowiedzieć w stylu-mały closed to tak zagra a br duży to zabuczy.A w danym zakresie coś od siebie dokłada itd.Swego czasu kupiłem JL-a,ładnie wychodził w symulacjach a w efekcie wogóle mi nie podchodził bo brakowało mu ikry i w żaden sposób nie dał się okiełznać.

Powrót