Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marian napisał:Glosnika ktory kosztuje 700zl nie kupuje sie bo ktos powiedzial ze jest dobry,trzeba go posluchac.
gi napisał:Jak ma się gdzie to i owszem. Niestety nie mam gdzie, a ryzyko (o ile nie jest to gniot) ponieść mogę
takero napisał:marian, jak kogoś stać to czemu nie ?
marian napisał:Trzeba bylo pojechac na AS i posluchac,bo niby po co my tam jezdzimy? poogladac?
Osobiscie na tegoroczny dwu dniowy wyjazd wydalem nieco ponad 100zl (polowa to strawa),i bardzo dobrze zrobilem,bo za ta cene duzo sie "nasluchalem" i wiem jak co gra i na czym zrobie swoja kolejna konstrukcje...i wiem ze to bedzie to.
marian napisał:Glupie podejscie kotore zajezdza audiofilizmem,tym gorszym.
głupie to masz domysły, bo ja tu audiofilizmu nie widzę, zresztą nie tylko ja jak widać.marian napisał:Glupie podejscie kotore zajezdza audiofilizmem,tym gorszym.
niech wyrazem tego będą Twoje posty... I tym życzeniem kończe offtopa... | |
mIKI napisał:gi, moim skromnym zdaniem ten glosnik to nic specjalnego - specyficzne, troche kluskowate, brzmienie i srednica nie powala. za to cene oczekuje sie czehosc wiecej.
Caleb napisał:no chyba ze winna ostrego grania byla zwrota - mialem wrazenie wybicia gornej srednicy, co powodowalo "szum" i balagan.
MormoN napisał:http://www.seas.no/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=132
Bardzo przyjazna cena i bardzo duże możliwości.Ostatnio nasłuchałem sie w konstrukcji harpia acoustic u znajomego i musze powiedzieć że potencjał ten głośniczek ma niesamowity. Porównywałem ostatnio z moimi kepami. Jeżeli chodzi o średnice bardzo podobny charakter z malutkim plusem dla SEASA.... Jeżeli chodzi o niskie częstotliwości... hmmm 2 kepy na jednego seasa... różnica w natężeniu prawie niewykrywalna
ale za to bardziej szczegółowo... (także na korzyść seasa) Aż dziwi mnie że na forum nie było o nich mowy...
Yoshi_80 napisał:Warto zainteresować sie na czym dokładnie to było zbudowane.