Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale ty masz monitorki jak chcialem zrobic podlogowki w wersji mtm czyli 2xGDN na kolumnehermes napisał:Zobacz u mnie
do niedawna byly do kupienia w ktoryms ze sklepow tonsila nie pamietam w ktorym to bylo dokladniescythe1123 napisał:tak w ogóle to jest gdzie dostać tego tonsila
ja mam ale wersja 8 ohmAway napisał:Jeżeli GDN 16/50/19 15 ohm różni się tylko rodzajem kopułki to są do dostania.
Away napisał:Jeżeli GDN 16/50/19 15 ohm różni się tylko rodzajem kopułki to są do dostania.
16/50/19 to glosniki stosowane w fenixach. to jest papierowa membrana na piankowym zawieszeniuAway napisał:Jeżeli GDN 16/50/19 15 ohm różni się tylko rodzajem kopułki to są do dostania
najlepszy z calej kolumnyNicolas26 napisał:Ten GDN 16/50/19 15 ohm jest używany w kolumnach Fenix Tonsila jako niskotonowe ( i tak jest nie ciekawy).
do seasa akuratnie niemam dostepu obecnie chodzi o uzywke bo tylko o takich mowie zeby pociac po kosztachPawel S. napisał:tylko ze ja bym bral jakas kopolke seas'a
niemisiek88 napisał:a w mtmie glosniki musza byc 4 Ohmowe zeby mozna je bylo polaczyc szeregowo zgadza sie??
niby mozna - ale to polsrodkimisiek88 napisał:i hm majac gotowy schemat zwrotnicy dla glosnika 8 ohmowego nie mozna zastosowac takiej samej ale wlasnie laczac dwa takie same glosniki po 4 ohm ??![]()
za niska efektywnosclklukasz napisał:dosc wysoko ciagnie ten tonsil. Moze wstege monacora do tego?
scythe1123, miales te glosniki? wg mnie na srednicy gra bardzo ladniescythe1123 napisał:lklukasz, no może na wykresie tak ale moim zdaniem polipropylen nie gra czysto w wyższych partiach