• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Schemat zwrotnicy.

• Autor wątku Autor wątku bld
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

bld

Reakcji
0
Witam! Mam pytanie/prośbe. Czy ktoś mógłby mi podaj schematy filtrów 3 rzędu 18db / okt albo najlepiej jakies kalkulatory. Z góry dziękuje.

Speaker workshop sie kłania.I jeszcze Szaflik fajny programik stworzył,nie wiem jak ta nowsza wersja ale pierwsza miała błędy.Poniuchaj w miejscu skąd pochodze ;]

Szopler napisał program ale zawiera on błędy za poprawioną wersje chce kasy na allegro. Są jakies darmowe programy które nie zawierają błędów?

Wcale nie chce kasy.

Na naszym serwisie jest poprawiona wersja tego programu, który i tak nie jest dalej rozwijany :)

Szopler napisał:
JAKO AUTOR TEGO PROGRAMU - ODRADZAM TĄ WERSJĘ !!!
POSIADA ONA SPORO BŁĘDÓW - NOWĄ POPRAWIONĄ MOŻNA KUPIĆ ZA 5 PLN
NA ALLEGRO.

esh0, czy mógłbyś zarzucić linkiem bo janie moge znaleźć nigdzie tego programu oprócz tej wersji na elektrodzie.

na moim www macie wzory do liczenia takich filtrow araz juz policzone filtry dla szeregu czestotliwosci odciecia. Przydatnosc takiej teorii jest i tak znikoma bo rzeczywiste filtry sa zupelnie rozne bo glosnik to nie rezystor.

Powrót