Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
boze ale wy macie problemy... z ta predkoscia.. jak bym mial roznice rzedu 1h czy 5h to bym sie faktycznie zastanowil... ale czy to bedzie 1min czy 10min to mi osobiscie zwisa....
wiadomo -> im lepszy aparat - tym lepsza jakosc zdjec = wiecej szczegolow = wiekszy rozmiar... karta to raczej zakup na lata - nei ma sie co popsuc wiec czemu nie dolozyc paru zlotych zeby miec cos z czego jesli nie teraz to moze kiedys da sie skorzystac ?
generalnie nie kupuje na zapas bo potem i tak sie okazuje że wchodzą nowe technologie, a stare przestają być z czymkolwiek kompatybilne
nie mam zamiaru kupować lepszego aparatu bo mi po prostu nie jest potrzbna lepsza jakość fot...
Najwcześniej kupie za jakieś 2 - 3 lata ;]
Pozatym zaczynam robić 3way na visatonach więc wole oszczędzać
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.