• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Seas 27TBFC/G + STX GDN 5 AWX 8R + STX GDN 10 AWX 8R w TL - projekt by LuSzTi

Dopiero teraz przejrzałem temat i widzę że chyba znalazłem coś dla siebie:) Nie będzie za drogo, będzie konkretnie a zarazem przyzwoicie no i nie jest to br a linia = wielkie dzięki Luszti!:)

Przepraszam ,że tak z innej beczki ale czy model wysokotonówki moge zastosować taki jak poniżej w tym projekcie ? Będzie lepiej? Pytam bo mam okazje tanio kupić.
Scan Speak - R2604/832000 (XT25TG-30-04)

A wróć na pierwszą stronę, do pierwszego posta i przeczytaj to co w czerwonej ramce.

Witam, zamawiam czesci do powyższego projektu. Doradźcie jakie śruby i gniazda powinienem kupic do montażu głośników zwłaszcza do stx SW. Pozatym gdzie zamawiacie gąbkę wygłuszajacą profilowa. Są tak różne ceny że sam nie wiem na co zwracac uwagę.

Byłem dziś u kolegi, który ma sklonowany powyższy projekcik. Luszti chciałem Ci pogratulować!! Słyszałem tylko z klonem accuphase E-450 i z moją emu 0204. Grało to rewelacyjnie!!;-)

UWAGI MODERATORA
to jest temat z projektem i prosze zawiesić dyskusje tylko do tego tematu

Gdyby był ktoś zainteresowany odsłuchem TLek to zapraszam :) Jestem z Jaworzna (niedaleko Katowic). Jakby ktoś coś to proszę o PW. Mile widziany swój wzmacniacz :)

Powrót