• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[2-drożne] SEAS: CA18RLY + 22TAF-G w białym wysokim połysku.

Taka ciekawostka dotycząca kolumn : mianowicie zrobiłem sobie Jiga do Arty i pomierzyłem kolumny w Holmie i muszę przyznać, że pomiar praktycznie odzwierciedlił pomiar ze strony twórcy projektu. A zatem słowa uznania do marki Seas za powtarzalność, co świadczy moim zdaniem o jakości firmy. Wysnuwam z tego tezę, że sprawdzone projekty oparte na Seasach można z dużą dozą pewności spokojnie wykonywać bez dodatkowych pomiarów.

Na marginesie dodam, że pomiar zrobiłem żeby przetestować właśnie mojego Jiga, bo już myślałem, że popełniłem przy jego wykonaniu jakiś błąd, gdyż mierząc przetworniki innej firmy które ostatnio kupiłem zupełnie się pomiary nie pokrywały z danymi producenta. A Seas miło zaskoczył.

Powrót