• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[2-drożne] SEAS CURV autorstwa Troels Gravesen

Witam poszły 3 warstwy półmatu Osmo 3032 w sumie to z tej puszki nic nie ubyło :)

Szkoda, ze osmo nie za zapachu jak starwax :) robilem probe z nakladaniem starwaxa na osmo i zapach byl ladny, ale nie polecam tej kombinacji. Powloka nie daje takiej wytrzymalosci jak sam osmo, jedynie nieco lepszy polysk.

lonevolf, to jest modyfikowany palisander zwykły, czy rio?

dziwne mi się wyświetla ten który zamówiłem wklej ten numer Product no.: YPB250431/65 i wyskoczy ten który ja kupiłem Rosewood SaRaiFo veneer crown palissandro YPB 250x42cm 1sheet

tak przegladam Wasze konstrukcje, i mam coraz większy apetyt na zrobienie nowych skrzynek :-)

Fajne monitorki

lonevolf, widze że mieszkasz w miarę blisko, może jest możliwość posłuchania jak to gra???

Ostatnia edycja:
Powrót