Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czyli nie obejdzie sie bez rozklejania dolnego zawieszenia?
Bo myślałem na kilkoma (np 8) paskami dookoła w miarę równo rozłożyć i później wyszarpać to kombinerkami, ale boję się o cewkę :/
tak sie robi w fabrykach. tylko oni maja latwiej bo nie maja namagnesowanych ferrytow jeszcze :/Kolega wytoczył mi rurkę plastikową na wymiar średnic obu nabiegunników.
ktos tu kiedys pokazal fajny patent - pierscien z 3 srubami. da sie to wycentrowac na zlozonym glosniku. ale to znowu wymaga zrobienia przyrządu czyli kasaCzyli nie obejdzie sie bez rozklejania dolnego zawieszenia?
nabiegunnik gorny jest do kosza przykrecany lub nitowanyale coś mi się wydaje, że mi się odkleiła tylko część magnesu i muszę odkleić resztę od kosza?
pierscien metalowy wiekszy nieco niz magnes. 2 zestawy srub rozlozone rowno na 3 (co 120 stopni)Paweł, jesteś w stanie odnaleźć ten przyrząd? Albo jakiś szkic poglądowy?
Akurat w pracy mam i tokarki, lasery, waterjety, prasy krawędziowe
jestes pewien? czy czasem to nie jest grubosc razem z papierem?Gr. - 0,35mm
tak samo tutaj - watpie zeby to byl az tak gruby drut i zeby byla az taka roznica w izolacjiDrut ~0,65mm / bez izolacji ~0,5mm