• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

serwis audio klan

Reakcji
0
Panowie,jak w temacie,jest tu na forum ktoś kto tam pracuje?Strasznie długa naprawa sprzętu jak na autoryzowany serwis.

Ja kupowalem 3 tygodnie temu wzmanciacz z q21 i chciałem model bluos , nie mieli na stanie ,więc dostałem informację ,że wstrzymane są dostawy elementów z z zza granicy dla audioplanet itp

Kontakt jest ,czekają na moduł z Chin ale tak myślę, że w autoryzowanym serwisie powinien być ktoś kto potrafi naprawić uszkodzony moduł a nie tylko zamienić na sprawny zwłaszcza w czasie jakim obecnie przyszło żyć.Czekam ponad 3 miesiące na naprawę i pewnie pierwsze co będą naprawiać po otwarciu granic to sprzęty na gwarancji a mój pogwarancyjny jeszcze poczeka.

autoryzowany serwis i naprawa? :D
teraz to sie wymienia czesci a nie naprawia! :p

w takim miejscu pracuja ludzie dla kasy a nie z pasji czy zdolnosci

- - - - - aktualizacja - - - - -

ale granice sa juz otwarte!
mi z chin juz sporo zaleglych paczek dotarlo i 3 paczki nowych zamowien w 2 tygodnie

autoryzowany serwis i naprawa?
teraz to sie wymienia czesci a nie naprawia!

Szczególnie to widać w samochodówce już od dawna, moduły tak zrobione, żeby bez zniszczenia nie dało się ich rozmontować.

w takim miejscu pracuja ludzie dla kasy a nie z pasji czy zdolnosci

Pewnie tak, ale pewnie takie mają procedury serwisowe, znowu analogicznie w ASO nikt nie będzie biegał z lutownicą, jak można cześć wymienić w całości, mniej czasu zmarnowane i efekt bardziej przewidywalny...

Ostatnia edycja:
Powrót