• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Serwis diy.xt.pl

Moim zdaniem powinien byc podział,każdy dział powinien miec moderów obeznanych w temacie.Inaczej nie sposób to ogarnąć.Popatrzcie na inne fora wielotematyczne,każdy ma swój kat do pilnowania i jest OK.
Tatus pilnuje car audio ale zawsze mozna go zjechać że aukustyki nie sprząta.
Początkowo widziałem zapał u Lukasza,niestety,okazał sie słomiany,nic sie nie dzieje.Uważam że pałeczke administracyjna należy przekazać osobie bardziej czasowej i takiej której w jakiś sposób zalezy aby coś sie tu działo.
Ja osobiście deklaruje moderowanie działu kosz...

...ale go nie ma :P

Panowie mody powinni być codziennie na forum i nie tylko, że tylko moderować ale także udzielać się, np yoshi czy irek mają olbrzymią wiedzę ale wątpie czy z uprawnień moderatorskich korzystają. A dział kosz by się przydał.

Nowości: serwis jest teraz lepszy. Przyłączył się Dj Zibi, mamy php no i forum modifed by przemo.

Jak Wam się teraz podoba? Ma ktoś pomysł na darmowe rozreklamowanie?

Pozdrawiam

Slawek tylko pal... może tak odpowiedziec nie mało kogo ponieważ na naszym serwisie jest juz cała śmietanak diyaudio.pl włącznie z irkiem.!!!!!!!!! Prosze popatrzeć i dopiero ocenić.

ja sie smieje z tego nedznego komentarza dot. serwisu....padoł nie zawracaj nam glowy..widocznie ma malo problemów jak sie przejmuje tym ze SMS reklamuje swoje forum haha

SŁAWOMIR, Ty, ale w ogóle co masz za problem. nie wchodz na ten topic.. luz. komentarze zachowaj dla siebie. a najlepiej sie zajmij czymś pożytecznym.. nie wiem.. zostań koronczarką z koniakowa.

A ja chcę dodać że z wasza pomoca możemy stworzyć naprawdę fajny serwis. Rożniacy sie przede wszystkim tym od diyadio.pl ze można zawsze do któregos z adminów napisac co się wam niepodoba i zmienimy po jakiejś tam debacie. Można nadsyłąć własne artykuły my je umieścimy itd...

Moje pytanei brzmi ...czy ta wiadomosc "Nowe forum audio zawiadamiam pana gdyz posiada pan duza wiedze a nam na nowym forum potrzeba takich jak pan. " byla wysylana zeczywiscie do ludzi z duza wiedza czy jak popadnei na co zwracaliscie uwage??na posty??ja mam ponad 200 i dostalem ta wiadomosc i kolega ktory mam ledwie 20 tez ja dostal :D nei to zeby mi to przeszkadzalo ale chcial bym wiedziec

Ludzie,wychamujcie,ja sam dostałem podobną wiadomość.I co z tego?Czy to złe że znalazło się kilka osób które chcą cos dobrego zrobić?Skupić meritum w jednym punkcie?Bez googlowania i szukania?
Proponuje się dobrze zastanowić zanim ktos znowu podobną bzdure palnie.Diyaudio to diyaudio,jest sporo wratościowych informacji,jest kupe syfu którego nikt nie filtruje.I stąd powstają zupełnie nowe incjatywy.I ja dołoze swoje 5 groszy choćby miało dotyczyc tylko dobieraniu temperatury kleju w czasie klejenia budki.A wy sie dalej tu kłóćcie,powodzenia!

harman na tym forum sa ludzie którzy mało piszą np piotr01 a wiedze maja duuuuużą więc wiesz. Dostałeś zaproszenie powinieneś wejść i widze jestes. Dzięki za to i proszę innych o wejście na nowe forum. Możemy zrobić coś świetnego. No i jak napisałe kolega on niewejdzie bo forum zrobili dwaj młodzi ludzie bez wiedzy moze i bez wiedzy ale mamy bdb moderatoró z dużą wiedzą np irek tomaszo esh0 takero uwe tot turbo magik no i umbercik:D

Powrót