• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

siemens A61 lub A62

Moje telefoniki ktore mialem i przygody ;]

Ericsson T10S- kupa bateria max 2dni
Nokia 3110- Ceglofon i nie miala zegarka
Siemens S40- padaka bo mi super blue wyswietlacz padl po 2 miechach
4x Nokia 3310- 2 z nich zgubilem w 1 wyswietlacz rozlal sie a w ostatniej ktoregos dnie sie wylaczyla i juz nie wlaczyla
2x Nokia 5510- kupywane okazyjnie dla zysku po sprzedaniu- szkoda ze plecaka nie ma do niej w komplecie
Motorola T720i fajny telefonik tylko po roku bateria trzymala 2dni
Alcatel OT535 ogolnie kicha i wpadlem z nim do jeziora (prawie trzezwy bylem ;] )
Nokia 3120 Ogolnie to telefon bez bajerkow za to bateria dlugo trzyma, oddalem go mlodszemu bratu
Siemens CX65- zabawka i wiesza sie czesciej niz windows 98, dodalem ten EDIT bo zapomnialem o tym telefonie
Nokia 6310i swietny telefon z mega bateria, niestety po przejechaniu ŚP moim golfem poddal sie i stracil żywot

Obecnie od 2tyg mam nowiutka Nokie 6020 i jestem pod wrazeniem, bateria trzyma 7dni, swietna polifonia i apracik, trzymam go w etui ze smysza do szlowki w spodniach zeby niezgubic, swietny telefon z bardzo dobrym wyswietlaczem, kolega chce sie zamienic za K700i ale odmowilem

hehehhe teraz juz sie opamietalem i szanuje telefony ;] a wczescniej to w 1 z 3310 mialem taki panel porysowany ze ledwo godzine na wyswietlaczu dalo sie zobaczyc

to po pijaku jak sie wlokles do domu to od tego sie rysuja hehe mi tez sie to zdaza:) TOO DRUNK TO FUCK:))

ja kiedys tez chcialem tylko nokie, teraz mam SE T630 i nie moge powiedziec ze jestem niezadowolony, aparat rewelacji nie robi, ale jest lepszy niz np. nokii 6610i... ergonomie ocenilbym na 8/10 ... menu jest dosc czytelne tylko trzeba sie poprostu przestawic jak w kazdym telefonie... ogolne wady to czeste "zamulanie" czyli na reakcje trzeba czekac z 1s co jest czasami naprawde stresujące ;] ale ogolnie przez rok uzytkownia nie zaciął mi sie na amen ani razu nawet jak spadl, lezal w jakims wilgotnym miejsscu czy w innych niesprzyjających warunkach..

a teraz czekam na SE W800i :P chcialem nokie 6230i ale jednak przyzwyczailem sie juz do SE i nie mam im nic do zarzucenia wiec dalej bede ich uzytkownikiem, chyba ze nie dadza mi go za 49zł to wezme SE D750i

[ Dodano: 2005-11-16, 10:39 ]
ale najbardziej niezawodnym telefonem jaki znam jest Nokia 6310i ;] praktycznie nie do zaorania zarówno sam telefon jak i bateria

a co do Siemensa tak jak juz tu ktos sie wypowiedal.. lezy przedemna teraz CXT70 z ladna pieczatka "brak mozliwosci naprawy w ramach gwarancji", i nie to zeby byl do du...y z winy uzytkownika.. poprostu wylaczyl sie i juz nie wlaczyl ;] wiec siemensa nigdy nie wezme, pozatym nawet jak dzialal to ergonomia pozostawiala wiele do zyczenia

Powrót