• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Skąd brać nową TECHNIAWKE ? :D

ditomek, dokladnie nie jest proste i nie jest tanie, a nie wierze ze ludzie ktorzy sie tym zajmuja tak bardzo by sie uparli na np. moj dysk, dysk prostego czlowieka :) na ktorym i tak by znalezli tyle ze wogole by im sie to nie oplacalo :)

Cały czas myślałem ze mówimy o dyskach wogóle i o technologii samej w sobie.
Masz racje moze Twój dysk jest im nie potrzebny. Nie zmienia to faktu iz taka technologia jest.
Pozdrawiam

ditomek napisał:
Zeby ta operacja nie pomogła dysk musi być zapisany około 50 razy.
(jest to kwestia "zewnętrznego" urzadzenia odczytującego)
pozdrawiam
Wow. To by oznaczalo, ze z dysku o pojemnosci 1GB da sie odczytac 50 GB danych. Jakos nie chce mi sie wierzyc. Mysle, ze 2-3 razy to spokojnie sie da.

Zwykle chyba wystarczy po skaskowaniu zapisac dysk do pelna i bez tej technologii to raczej nic nie pomoze.

nie nie ditomek troszke przesadzil z tym 50razy, a co do tego co ja pisalem z dyskiem mozecie mi wiezyc sprawdzone ;)

Zygmunt, ja tu niemówiłem o oksymoronach czy innych polskich wynalazkach ale o własnym przekonaniu do owej muzyki :)

Powrót