• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[SKLEP] Forniry - jednorazowe zakupy w okazyjnej cenie..

freedi 50cm aż to nie będzie, ale! skoro masz łączyć to może lepiej Ci by było wziąć szyty? (taki jak na pierwszej stronie tego tematu) są to formatki 80x90cm 90cm wzdłuż czyli na kolumnie liscie szły by w poprzek jak tu np.

Nie będę wybrzydzał,bo jeszcze nie mam konkretnego przeznaczenia dla niego...
Podobnie jak Paweł,wymiary nieważne.Będę kombinował,tak czy inaczej znam ten fornir i wiem że jest warty wysiłku.
A co do tego "zarzekania się" to tylko cierpliwości mi brak , z resztą daję radę :)

Rowniez Bylbym zainteresowany paroma lisciami. Szerokosc min ok 35 bylaby najlepsza. Potrzebowalbym ok 8 lisci

Może ktoś jest chętny na fornir olcha? 16cm szerokości i 230cm długości. Zostało mi około 20 listków. Mam też w mieście fabrykę forniru jakby ktoś potrzebował więcej lub inne gatunki i wymiary.

"Przesyłka kurierska 1 000 zł" , "30000 m2" :) Czy to jakaś wytwórnia?

Dzwoniłem do nich i nie ma problemu z kupnem mniejszych ilości pod warunkiem, że odbierasz osobiście. Wysyłek w ogóle nie robią stąd pewnie kosmiczna cena wysyłki.

gi, nie wiesz jakiej grubości i szerokości mają te forniry? Cena całkiem atrakcyjna jeśli tylko znalazłby się ktoś na miejscu.

Powrót