Byłem w
http://kalita-barlinek.pl/ i temat przedstawia sie następująco:
1. Jeśli ktoś jest zainteresowany daną okleiną, to bezproblemowo może wysyłać zapytanie (maila) do nich, bardzo miła Pani powiedziała mi, że nie ma problemu z zrobieniem fotki sprzedawanego przedmiotu (czyli real foto) wyceną i wysyłką, wszystko kwestia "dogadania się".
2.
krojo było tam coś takiego dosyć fajnego o szer. 40cm, Pani nazywała to sapele, ale to raczej nie to, podobne ale charakteryzowało się gęstym ładnym usłojeniem, niestety gapa za mnie nie zrobiłem Ci fotki

, wybacz. 7zł/m2 za tamto to jak za darmo...(wg mnie) Kontaktuj się z nimi na luzie, tylko nakieruj na dany typ wysyłając jakiś wzór, bądź zapytaj podając możliwie jak najwięcej parametrów/szczegółów. To tyczy się w sumie też innych tu zainteresowanych.
PS nie bez powodu wymieniłem w treści Panią miłą

chcę powiedzieć (tak tylko między nami

przez to że np. jak byłem pierwszy raz to był Pan i on był nie to że nie miły lecz po prostu obojętny a cene za pewien palisander powiedział mi 60zł za m^2 w dodatku myślał że opchnie mi te liście z wierzchu lekko porozpekane przez środek

Później poszedłem to Pani mi powiedziała cenę z ten pali. już 50zł m^2 i obróciwszy paczkę powiedziała "wybierzemy te najładniejsze oczywiście"
Itd... Konkluzja: warto w ostatecznym mailu (czyt. zamykającym zamówienie) nadmienić sobie ten szczegół, bo wiecie różnie to bywa.... a ja nie chce brać odpowiedzialności za kogoś....
BTW: Jak by ktoś się z nimi kontaktował i otrzymał już od nich jakieś fotki, to jeśli może niech tu zamieszcza.