• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sklep w Krakowie z akcesoriami głośnikowymi

Reakcji
0
Witam,
poszukuję sklepu w krakowie z takimi akcesoriami jak tunele bass-reflex, gniazda bananowe i ewentualnie maty wytłumiajace i kable głośnikowe. Najlepiej nie w nowej hucie, bo mam strasznie daleko. Zna ktos taki sklep?
Pozdrawiam

Część rzeczy kiedys dało sie znaleźć na Wrocławskiej,
dawno mnie tam nie było - ale może się uda :)

Właśnie dzwoniłem i maja tylko gniazda bananowe. Macie pomysły gdzie kupić te tunele jeszcze?

zapewne wysylkowo. od lat jest problem z tego typu asortymentem. dystrybucja zajmowala sie firma sprzedajaca alphardy... ale skupili sie wylacznie na estradzie i teraz juz bardzo trudno to kupic w sklepach :/

Tunele bass-reflex kupiłem przez internet, gniazda bananowe i kable głośnikowe na Wrocławskiej w sklepie "Eles", a wytłumienie (żółtą gąbkę) znalazłem w domu.

Powrót