• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

sklep z radiatorami

Reakcji
0
zna może ktoś z Was jakiś sklep internetowy z tanimi radiatorami? potrzebne mi coś o wymiarach około 6cm x 3cm x...

z moich poszukiwań dowiedziałem się, że chyba najtaniej jest w tme, znacie może jakiś tańszy sklep?

Ja się zaopatruję w używane coolery np. na procesor na giełdzie komputerowej. :) Ceny dość niskie, zresztą można ponegocjować, bo to zwykle jest sprzedawane na takich stoiskach-graciarniach. Jeśli masz coś takiego pod ręką to proponuję zajrzeć (albo jak znasz kogoś kto może Ci takie rzeczy zakupić i podesłać), jak potrzebne małe radiatorki to można dostać coś co kiedyś chłodziło chipset czy starszą kartę graficzną, jak większe to właśnie takie na procesor, można też dostać heat-pipe'y...

Powrót