• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Śmierć poczcie polskiej... !!!

a ja czekam na oscyloskop...............
i wcale sie nie dener%$#$^F$$@$@@E$4wuje

idzie już od poniedziałku priorytetem,a na stronie PP napisali ze dostarczają w następnym dniu roboczym,po co oni ludzi okłamują???

"Glosnik jest jedyny w swoim rodzaju, ze wzgledu na nietuzinkowy ksztalt, Design ten zostal opracowany przez fachowwcow z Firmy PP - czyli Poczta Polska. Oryginalny okragly nudny kosz zostal poddany wieloetapowemu procesowi formowania"

hahaha niezłe, ciekawe co oni robili z tą paczuszka, albo z jakiej wysokosci im spadła. a moze na poczcie w wolnych chwilach grają sobie w kosza.

Mój kolega czeka na amortyzator wysłany priorytetem w środę rano - oczewiście nadal nie dotarł do niego...

Nie wiem czy ja mam szczeście czy nie??? . Wczoraj rano Gość z Lublina wysłał do mnie fornir Pocztą polską - Priorytet. a dzisiaj ok 15 paczka była u mnie w domku. Ja jestem zadowolony. I to wszystko za 8 zeta.

A tak pozatym polecam Gościa z Lublina co handluje na allegro fornirami , dąb piękny!!!!
zamawiałem tylko dlatego że nie chciało mi sie ruszyć tyłka do Kalwarii czy lokalnego dilera.

mi Esh0 wysyla paczki i dochodza nastepny dzien rano.... niewiem czy to PP czy to moze esh0 do mnie przyjezdza? :P

A ja powiem tak.Ja chyba sobie nóż przygotuje na tego gnoja co mi paczke przyniesie i mu nim pociacham łapy na opamiętanie.Czekam już 6 dni na paczke priorytetową.

ehh ale masz pomysly.... odrazu zarnij go calego albo jeszcze jego rodziców i sasiadow jak ktorys bedzie w poblizu wiem ze to bylo pewnie w formie zartu i jesli tak to glupi : ]

ALTON, a masz dwa noze???,zrobimy sobie rzez .Ja czekam 7 dni na priorytet.
Cfaniaczek bedzie sie grubo tłumaczył

sory za offtopic ale czy wiecie może ile allegro zwraca maksymalnie kasy kiedy sie kupuje coś, wpłaca kase i nie dostaje tego czegoś? bo mój kumpel jest w takiej sytuacji i nie wie co ma robić

Ten twoj kolega nie wysilił sie za bardzo - w pomocy allegro masz wszystko opisane i naprawde nie trzeba być zbyt dociekliwym aby zdobyc takie informacje.

Jasne że żart a co.To miało powiać grozą :>.Paczka przyszła cała i zdrowa.Miał szczęście że był miły i wytłumaczył czemu paczka przyszła tak puźno :P.

A juz wiem czemu moja jeszcze niedoszla,otórz w momencie załadunku paczce nagle z nieba przybyło 2-3kilo i przekroczyła limit wagowy.
Odstawili ja na bok i sobie lezała.
Gdy dzwoniłem na poczte okazało sie ze paczka została nadana.
Dopiero adresat osobiscie pojawil sie w urzedzie przepakował i wyslali 7 dni po pierwszym nadaniu.
Doddam jeszcze ze w momencie nadania paczuszka wazyła 18,5kg i tyle napisali na pokwitowaniu.Niech sobie kurwa na magazynie nowe wagi sprawią.

Uwaga na poczte w Toruniu!!!!!

[ Dodano: 2005-06-07, 15:13 ]
dodam kjeszcze ze o zadnej zwrocie,rekompensacie niema mowy,wg mnie pozadna firma powinna wyslac taka paczke gratis,a chociazby powiadomic nadawce telefonicznie a (mieli numer) o tym ze sie pomylili.

Uszczuplając Torunska poczta ma klienta głęboko w dupie.

[ Dodano: 2005-06-08, 15:34 ]
Doszedł,jest nreszcie JEEEEEEST :)

Co do torunskiej poczty. Wtym tygodniu dostalem 3 przesylki i nie bylo problemow. Priorytet dotarl nastepnego dnia po wyslaniu. Chyba poczta w toruniu zrobila ciecia, bo samochodow nie maja. Wczoraj paczke przyniosl taki starszy, siwy koles. Byl juz troche zsapany. Wygladam przez okno, a tu zadnego samochodu nie widac. Patrze, a koles sobie pobiegl. Po 100m znikl za zakretem :D.
Teraz poszedl Aparat cyfrowy priorytetem. Zobaczymy kiedy dojdzie.

Troche może nie na temat ale nie chce otwierać nowego topicu gdyż to bedzie bez sensu. Kiedy realizują zamówienia w akkusie? Na stronie nic nie znalazłem wysłałem maila - nie odpowiadają. Zamówiłem Arvki 7 czerwca, dostałem potwierdzenie przyjecia zamówienia nic pozatym. TRoche mnie to denerwuje bo mi zależy na czasie.

Powrót