Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
+ przetwornica 230-110V. Ja tam nie ufam sony, to wg. mnie przereklamowana marka. Ale za 200zł można wziąć i wypróbować. Nie licz tylko na dużą moc końcówek mocy bo przy obciążeniu wszystkich kanałów moc będzie wynosiła ok. 25-30W @ 4 ohm na kanał.Skifanar napisał:Cena to myślę, że ze 200PLN + flaszka.
bart210 napisał:Ja tam nie ufam sony, to wg. mnie przereklamowana marka. Ale za 200zł można wziąć i wypróbować. Nie licz tylko na dużą moc końcówek mocy bo przy obciążeniu wszystkich kanałów moc będzie wynosiła ok. 25-30W @ 4 ohm na kanał.
a to ciekawe skad ta niechęć,brak zaufania do Sony?Mam amplituner Sony,odtwarzacz CD i jestem zadowolony.Nie wiem skad te Panów uprzedzenia.Myśle,ze wcale nie jest to przereklamowana marka.Raczej chodzi o to,ze jest popularna.Też jestem podobnego zdania nt. Sony, dlatego wolę zapytać.
Raczej chodzi o to że schiniał. Mam 16letni odtwarzacz CD tej firmy i chodzi jak burza. A za 200zł rzeczywiście, można spróbować a później puścić za tyle samo na allegroMyśle,ze wcale nie jest to przereklamowana marka.Raczej chodzi o to,ze jest popularna.
Na Allegro taki ampli poszedł za 499PLN, na ebay był za 40$. 200PLN + flaszka + ~ 100PLN za trafo z 230V na 110V więc w razie czego można sprzedać z zyskiem.scythe1123 napisał:ewentualnie byś trafo wymienił na polskie tylko ciekawe jakie tam w środku siedzi?
jak za 200zl za ampli to nie dużo