Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
nie naleze do tych co nie szukaja... na stronce SONY nie znalazlem... google wyslwietla same aukcje EBAY na ktorych tego sprzetu juz nie ma a jak jest gdziesz opis tp typu 4x100W ale cos mi sie nie chce wierzyc...
znalazłem w starym katalogu "sony inside" z 97/98roku. nie wiem czy to ten sam,ale jest tam model TA-FE310R. Moc 2*55W dla 4omów, mozliwość zasilania jedej pary kolumn, 6wejść. ogólnie mówiąc mocno podstawowy model.
OKI DZIEKI
kupilem wlasnie DIORE WS 504 ... mam nadzieje ze to mi wystarczy wedlug informacji ze strony ze sprzetem DIORY ten model powinien miec 80W na kanal... zreszta gra super jak za ta cene...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.