• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

soprany

Reakcji
0
Witam, mam zestaw pb s-6c separowany, ale trochę mało sopraniku jest.. ze subem się gubi.. chciałbym jeszcze dokupić jakiś komplecik i podłączyć dodatkowo w biamping. Co polecacie (cena/jakość) Napęd to na razie pioneer 3900mp:/ Więc koniecznie coś o dużej efetywności

ale chcesz wysokotonowki zamienic w zestawie czy dolozyc 2 zestaw glosnikow?
dR.LasCa napisał:
trochę mało sopraniku jest.. ze subem się gubi
a glosniki podlaczone pod wzmacniacz? czy pod radio?

chcę dołożyć drugi zestaw sporanów, głośnki pod radio podłączone, soprany chcę podłączyć pod wolne dwa kanały w radiu, sub to axx1212 napędzany cp1502

Kurde... po co ? Sub dominuje nad przodem? To może warto go ściszyć albo dorzucić pod wzmacniacz podłączyć?

Będzie syf totalna, o ile na dole się zdarza podwojenie ilości głośników i są dobre efekty to na górze wątpię... tak jakby o nic więcej niż głośność chodziło. Tylko tak bez wzmaka?

W ogóle... co to soprany? to raczej nie nazwa głośników;/ W sumie lepiej to niż cykacze czy syki;]

Powrót