• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

ir0nhide
trzeba było się zgłosić do mnie to miał byś seasy L15 w cenie tych daytonów albo niewiele drożej
Niestety już się sprzedały :P
I co połączył bym je z tymi alu kopułkami STXa? :) musiał bym dozbierać do lepszych tweeterów, zapłacić podwójną przesyłkę itd...
Tu chodziło o "tani projekt" (później zresztą napiszę dokładniej dlaczego te...) Głownie kupiłem je jako taki eksperyment a nie na projekt marzeń :)

to oni musza wyslac do Ciebie kureira po odbior wysylajac samemu nie odbiora przesylki. Mi z CDO wyslali fornir nie z obrazka i przyslali fornir a jak odebralem drugi to przyslali kuriera po peirwszy :D

Znacie jakiś panel do suba za ok 150zł?

Widziałem jakiś czas temu w stx'ie za ok 140zł ale już go nie mają :/ Myślałem zrobić samemu na TDA ale czasu brak i chęci :(

DSC07269.JPG

czym to pomalować/odnowić ?

szprej czarny mat? ;) Opcja natańsza/najłatwiejsza ;)
A front o ile aluminiowy to przeszlifować i do anodowania.

Zastanawiam sie czy zakladac temat ale moze zapytam tu. Posiada i hoduje ktos jaszczurki w domu, moze ktos cos podpowie jaka jest mniej wymagajaca, podobaja mi sie bardzo Legwany Zielone ale z nimi za prosto nie jest;-)

Dzisiaj mnie lekko zszokowało. Moja luba namówiła mnie na zamknięcie pokoju który do tej pory był jakby połączony z przedpokojem. Więc walnąłem szybko ściankę działową z płyt G/k i do tego 7cm wełn mineralna w środek. Muzyka sobie leciała a ja w tym czasie wyszedłem z pokoju i nie mogłem uwierzyć na własne uszy:) Jaki wspaniały basik pojawił się poza pokojem. Pisze poza pokojem bo jak wszedłem z powrotem do niego to basu o połowę mniej i jakiś taki płaski ( oczywiście nie słyszałem tego wcześniej i mysałem że wszystko jest ok) :)). Powiem szczerze że nie wiedziałem że wygłuszenie wełną mineralną może tyle dać. A paczki to raptem GDN-14-100-SCX + Pj. Szkoda że nie da się bez przemeblowania całego pokoju i niewielkim kosztem wrzucić ten bas z powrotem do pokoju:)

Powiem szczerze że nie wiedziałem że wygłuszenie wełną mineralną może tyle dać. A paczki to raptem GDN-14-100-SCX + Pj.
Akustyka robi swoje ;)

Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to wrzuć tu rys. rzutu z góry jak to wygląda :)

Szkoda że nie da się bez przemeblowania całego pokoju i niewielkim kosztem wrzucić ten bas z powrotem do pokoju
Zbuduj subwoofer i umieść go w tym drugim pokoju :razz:

Powrót